Линк во живоОпштество

Изјава на министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини (во живо)

Изјава на министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини по повод стапувањето на сила на одредбите за забрана за користење на пластични кеси.

Скопје, 1 декември 2021 (МИА) – Изјава на министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини по повод стапувањето на сила на одредбите за забрана за користење на пластични кеси.

Back to top button
Close
Close