ЕкономијаЛинк во живо

Изјава на министерот за економија Крешник Бектеши (во живо)

Изјава на министерот за економија Крешник Бектеши,  кој придружуван од заменик министерот за транспорт и врски Беким Реџепи и градоначалникот на Сарај Блерим Беџети  присуствуваа на пуштање во употреба на патниот правец 1 до паркот во Сарај.

Скопје, 21 јануари 2022 (МИА) –  Изјава на министерот за економија Крешник Бектеши,  кој придружуван од заменик министерот за транспорт и врски Беким Реџепи и градоначалникот на Сарај Блерим Беџети  присуствуваа на пуштање во употреба на патниот правец 1 до паркот во Сарај.

Back to top button
Close
Close