Линк во живоОпштество

Изјава на министерот Венко Филипче (во живо)

Изјава на министерот за здравство Венко Филипче по настанот за подигање на свесноста за значењето на донирање органи и ткива, како и коскена срцевина во лекување и спасување човечки животи.

Скопје, 13 октомври 2021 (МИА) – Изјава на министерот за здравство Венко Филипче по настанот за подигање на свесноста за значењето на донирање органи и ткива, како и коскена срцевина во лекување и спасување човечки животи.

Back to top button
Close
Close