Линк во живоОпштество

Изјава на министерката Јованка Тренчевска (во живо)

Изјава на министерката за труд и социјална политика Јованка Тренчевска за барањето на Сојузот на синдикати на Македонија чие членство од јавниот сектор стапи во генерален штрајк.

Скопје, 22 јуни 2022 (МИА) – Изјава на министерката за труд и социјална политика Јованка Тренчевска за барањето на Сојузот на синдикати на Македонија чие членство од јавниот сектор стапи во генерален штрајк.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close