Посетете ја новата веб страна на МИА
Линк во живоОпштество

Изјава на министерката Тренчевска (во живо)

Изјава на министерката за труд и социјална политика Јованка Тренчевска по брифингот со медиумите посветен на антикризните мерки за најранливите категории на граѓани.

Скопје, 24 јануари 2023 (МИА) – Изјава на министерката за труд и социјална политика Јованка Тренчевска по брифингот со медиумите посветен на антикризните мерки за најранливите категории на граѓани.

Таг
Back to top button
Close
Close