0_Web_АктуелноЛинк во живоОпштество

Изјава на министерката Мила Царовска (во живо)

Изјава на министерката за образование и наука Мила Царовска при посетата на средното училиште „Ѓорче Петров“ во Крива Паланка.

Крива Паланка, 22 септември 2021 (МИА) – Изјава на министерката за образование и наука Мила Царовска при посетата на средното училиште „Ѓорче Петров“ во Крива Паланка.

Back to top button
Close
Close