Линк во живо

Изјава на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски (во живо)

Скопје, 14 мај 2022

Скопје, 14 мај 2022

Изјава на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.

Back to top button
Close
Close