Линк во живоПолитички партии

Изјава на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски (во живо)

Изјави на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски и градоначалникот на Општина Бутел, Дарко Костовски на поставувањето камен темелник на детска градинка во Бутел.

Скопје, 6 октомври 2022 (МИА) – Изјави на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски и градоначалникот на Општина Бутел, Дарко Костовски на поставувањето камен темелник на детска градинка во Бутел.

Back to top button
Close
Close