Фотосервис

Изложба „Украина се сеќава, светот признава!“

Претседателот на Собранието, Талат Џафери и украинската амбасадорка Лариса Дир присуствува на отворањето на изложбата „Украина се сеќава, светот признава!“

Back to top button
Close
Close