КултураКултура.Портал

Изложба „Политичка лиричност“ од ликовниот уметник Перо Кованцалиев

Самостојна изложба „Политичка лиричност“ од ликовниот уметник Перо Кованцалиев вечер ќе биде отворена во изложбениот простор на Уметничката галерија Амам – Гевгелија.

Back to top button
Close
Close