Дописници МКДКултураКултура.Портал

Изложба на дела од кавадаречки ликовни уметници и нивни гости

Изложба на дела од кавадаречки ликовни уметници и нивни гости беше отворена денеска во Музеј галеријата во Кавадарци. Присутните можеа да видат дела од Горан Боев, Лазар Дојчинов, Соња Самарџиева, како и од нивните гости, Кире Јосифов, Диме Самарџиев и русинката Анастасија Смирнова.

Back to top button
Close
Close