КултураКултура.Портал

Изложба на графики „Надворешниот свет како симболика на внатрешниот“ од Зоран Бошковски

„Надворешниот свет како симболика на внатрешниот“ е насловена изложбата на графики од Зоран Бошковски која ќе се одржи вечерва во Галерија „КО-РА“ во Домот на културата „Кочо Рацин“ – Скопје.

Back to top button
Close
Close