КултураКултура.Портал

Излезе од печат книгата „Конески како тестамент“ на Весна Мојсова Чепишевска

Издавачката куќа „Матица македонска“ ја објави новата книга на професорката Весна Мојсова-Чепишевска насловена „Конески како тестамент“, во годината кога се навршуваат 100 години од раѓањето на Блаже Конески и 75 години од Филолошкиот факултет кој го носи неговото име.

Back to top button
Close
Close