Дописници МКДЛокални избори 2021Политички партии

Изградба на стационар за животни, дел од изборната програма на Митко Јанчев

Изградбата  на стационар за животни, е дел од изборната програма на Митко Јанчев како кандидат за градоначалник на Кавадарци, од редовите на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата.

Back to top button
Close
Close