0_Македонија.ПорталСервисни информации

Известување до корисниците

Поради технички проблеми со хостингот на „Неоком“ вестите на МИА со задоцнување пристигнуваат до корисниците, но во реално време може да се прочитаат на Интернет страницата на МИА.

Скопје, 5 октомври 2022 (МИА) – Поради технички проблеми со хостингот на „Неоком“ вестите на МИА со задоцнување пристигнуваат до корисниците, но во реално време може да се прочитаат на Интернет страницата на МИА.

Се извинуваме поради техничките проблеми.

 

Back to top button
Close
Close