0_Web_АктуелноЕвропаСвет.Слајдер

Избоден британски конзервативен пратеник во Есекс

Британскиот пратеник од владејачката Конзервативна партија, Дејвид Ејмс денеска е избоден неколку пати за време на средба со граѓани во западен Саутенд во Есекс

Back to top button
Close
Close