0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталПолитика

Иднината на Европа тема на состанокот на Меѓународното европско движење во Рим

Иднината на Европа, вклучувајќи го и регионот на Западен Балкан ќе биде тема на разговор на состанокот на Меѓународното европско движење што ќе се одржи денеска и утре во Рим.

Back to top button
Close
Close