ЕвропаСвет.Слајдер

Зехофер најави нови мерки за спречување на илегалните мигранти

Министерот за внатрешни работи на Германија, Хорст Зехофер најави денеска нови мерки на државата за спречување мигранти, кои илегално доаѓаат од Полска

Back to top button
Close
Close