ЕвропаЕвропа.ПорталСвет.Слајдер

Зголемен бројот на мигранти во Германија кои доаѓаат преку „белоруската рута“

Бројот на мигранти кои пристигнаа во Германија преку Полска и Белорусија се зголеми во последните месеци, соопштија германските власти.

Back to top button
Close
Close