Дописници МКДЛокални избори 2021Политички партии

„За наше Куманово“ на конвенција ги презентираше кандидатот за градоначалник и листа на советници

Кандидатот за градоначалник од „За наше Куманово“, Максим Димитриевски и кандидатите за советници предводени од носителката на листата, Ивана Ѓорѓиевска, вечерва од кумановскиот градски плоштад на конвенција ја презентираа програмата и побараа поддршка на претстојните локални избори.

Back to top button
Close
Close