ОпштествоПолитички партии

Законот е јасен, вкупниот број на населението е збир на резидентното и нерезидентното население, истакна Села

Овие изјави на премиерот Зоран Заев се логика на средните векови и се однесува како владетел, бидејќи во тоа време правата на граѓаните во тоа време зависеа од добрата волја на владетел или цар, истакна претседателот на Алијансата за Албанците Зијадин Села коментирајќи ја вчерашната изјава на премиерот дека пописот нема да доведе до ретроградни процеси.

Back to top button
Close
Close