0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталЛокални избори 2021ПолитикаПолитички партии

Заев: Сега е најважно обединувањето

Граѓаните пратија порака и ние таа порака мораме да ја слушаме, да ја разбереме и да постапуваме по неа. Народот сака да види подобри резултати, но од спротива се заканува злото. Ние сме борбата против злото. Сите ние, секој од нас.

Back to top button
Close
Close