Политички партии

Заев: Придонесот кој СДММ го дава е пример за многу младински политички организации

Претседателот на СДСМ Зоран Заев на покана на СДММ попладнево учествуваше на дискусија со претставници на Меѓународната унија на млади социјалисти меѓу кои и генералниот секретар Бруно Гонсалвес и потпретседателката Ана Пирцхалава.

Back to top button
Close
Close