Видео изјаваЛокални избори 2021Политички партии

Заев: Да гласаме за најдобрите градоначалници и советници кои соработуваат и носат развој

СДСМ пред вас ја презентира најдобрата кадровска и програмска понуда која гарантирано обезбедува развој на општините и на земјата и за која е потребна вашата поддршка. Граѓаните бараат резултати, напредок, подобар живот, развој, порачува лидерот на СДСМ и премиер Зоран Заев во видео обраќање.

Back to top button
Close
Close