0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталМакедонија.СлајдерПолитика

Завршна конференција на твининг проектот ,,Усогласување на националните системи за гранично управување со барањата на ЕУ и Шенген”

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски со дел од раководството на Министерството денеска присуствуваше на Завршната конференција на твининг проектот финансиран од ЕУ насловен „Усогласување на националните системи за гранично управување со барањата на ЕУ и Шенген”, на која учествуваа и словачкиот амбасадор во земјава Хенрик Маркуш  шефот за соработка на Делегацијата на ЕУ Стефан Худолин, како и претставници од МВР на Словачка и Словенија и лидерите на проектот.

Back to top button
Close
Close