Дописници МКДОпштински вести

Заврши реконструкцијата на внатрешноста на ОУ „Славчо Стојменски“ во Виница

Заврши реконструкцијата на десет училници и на другите внатрешни простории во ОУ „Славчо Стојменски“ во Виница, со што од оваа учебна година објектот ги дочекува учениците целосно обновен.

Back to top button
Close
Close