ОпштествоОригинални текстови

Забрчанец: Демократските сили да се обединат, победата врз дезинформациите доаѓа преку соработка и отвореност

Националниот координатор за стратегиски комуникации во Владата на Северна Македонија Марјан Забрчанец денеска учествуваше на регионалната „Конференција за медиумска писменост ЕУ – Западен Балкан: Справување со дезинформациите”, организирана од Делегацијата на Европската Унија во земјата и Македонскиот институт за медиуми (МИМ).

Back to top button
Close
Close