Дописници МКДЛокални избори 2021Политички партии

„Ековита“ изготви Зелен договор, повика да го потпишат кандидатите за претставници на Локална самоуправа Неготино

Здружението на граѓани „Ековита“ од Неготино изготви Зелен договор и повика да го потпишат кандидатите за претставници на локалната самоуправа Неготино.

Back to top button
Close
Close