0_Магазин.ПорталЗанимливости

Еди Јаку, „најсреќниот човек на светот“, почина во Сиднеј на 101 година

Тој раскажува приказни од неговиот живот како доброволец во Еврејскиот музеј во Сиднеј, што тој го создал и, за позитивната енергија како најделотворна движечка сила во животот.

Back to top button
Close
Close