ЕвропаСвет.Слајдер

Евростат: Во ЕУ приближно три милиони луѓе не можат да ги загреат домовите

Поради ниските плати, речиси три милиони луѓе во Европска Унија не можат да си дозволат да ги загреат своите домови, иако работат, покажува анализа на податоците на Евростат

Back to top button
Close
Close