ЕвропаЕвропа.Портал

Европол: Разбиена балканска криминална група трговци со кокаин

Во меѓународна полициска акција координирана од Европол, разбиена е балканска група на трговци со кокаин и започната истрага против повеќе од 61 осомничени членови на таа криминална организација.

Back to top button
Close
Close