ЕвропаЕвропа.ПорталСвет.Слајдер

Европол: Во Шпанија откриена печатница за фалсификувани документи

Припадниците на шпанската национална полиција и полицијата на Барселона, со поддршка од Европол разбија организирана криминална група која се занимавала со имотни деликти, илегална имиграција и изработка на фалсификувани документи

Back to top button
Close
Close