БизнисБизнис.ПорталБизнис.СлајдерЕкономија

ЕБОР ќе ги презентира резултатите од програмата ГЕФФ

 Европската банка за обнова и развој (ЕБОР) денеска ќе ги презентира резултатите од програмата ГЕФФ и најавата за понатамошното финансирање на енергетската ефикасност во станбениот сектор во Западен Балкан.

Back to top button
Close
Close