Општински вестиПолитички партииСкопје

Душко Весковски: ВМРО-ДПМНЕ фабрикува информации за реконструкцијата на улицата „Варшавска“

Фабрикуваните, нецелосните и непотпишани наводни документи со кои манипулира и обвинува ВМРО-ДПМНЕ не се однесуваат на предметната јавна набавка и истите се прикажуваат со цел да се креира конструкција за незаконско работење со цел моја лична дискредитација во пресрет на Локалните избори, изјави денеска генералниот директор на ЈП „Водовод и Канализација“, Душко Весковски.

Back to top button
Close
Close