Политички партии

ДУИ: Повеќе средства за нашите општини

Демократската Унија за Интеграција тргнувајќи од принципот на владеење поблиску до граѓаните е гаранција за демократизација и зголемување на квалитетот на услугите кон граѓаните, ДУИ ќе продолжи силно да се посвети на унапредување на децентрализацијата на власта од централно на локално ниво, особено во однос на децентрализацијата и фискалната консолидација, изјави Фатмир Бесими од ДУИ на денешната прес -конференција.

Back to top button
Close
Close