Локални избори 2021Политички партии

ДУИ: Заокружете го бројот 3 за сигурно иднина

На последниот ден од кампањата, пред вториот круг од локалните избори, уште денес ќе нѐ слушате нас, политичарите, кандидатите, и политичките партии, а веќе од утре вие одлучувате. Од утре зборот го имате вие, гласот се сели кај вас.

Back to top button
Close
Close