0_Македонија.ПорталПолитика

Државната секретарка во МВР, Несторовска на Регионална конференција за реадмисија

Државната секретарка во МВР Магдалена Несторовска денеска учествуваше и имаше воведно обраќање на Регионалната конференција за реадмисија, организирана од Регионалниот центар на Регионалната иницијатива за миграции, азил и бегалци (МАРРИ), како дел од проектот „Намалување на илегалната миграција кон Европската унија преку зајакнување на капацитетите на структурите поврзани со миграцијата во Западен Балкан“.

Back to top button
Close
Close