ОстанатоСпорт

Државен шампионат во традиционално карате во Будо центарот „Недеви“

Шампионатот, воедно, ќе биде проверка пред официјалниот ЕТКФ Европски шампионат кој од 28-31 октомври 2021 ќе се одржи во Белград, Србија.

Back to top button
Close
Close