Дописници МКДЛокални избори 2021Политички партии

До 17 часот, Општина Јегуновце со најголема излезност од 35,85 отсто на тетовско подрачје

Во Општина Јегуновце по десет часа гласање своето право на глас го оствариле 35, 85 отсто од гласачите или 3662 од 10.225 евидентирани избирачи, што претставува највисок процент во сите шест општините кои припаѓаат на тетовското подрачје.

Back to top button
Close
Close