БалканБалкан.Портал

Докторка од Словенија за 50 евра издавала лажни потврди за прележан коронавирус

Докторка од Помурје во Словенија издавала потврди за коронавирус за 50 евра. Случајот го истражува и Лекарската комора на Словенија.

Back to top button
Close
Close