0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталПолитика

Дозволено организирање настани во затворен простор до 50 проценти исполнетост

Владата денеска на седница согласно моменталната епидемиолошка состојба во државата, на предлог на Комисијата за заразни болести донесе заклучок да се дозволи организирање и одржување на семинари, обуки, курсеви, состаноци, работилници, конференции и слично, во затворениот дел на објектите до 50 проценти исполнетост од капацитетот на просторот.

Back to top button
Close
Close