ЕвропаЕвропа.ПорталСвет.Слајдер

Директорот на Централна банка на Словачка обвинет за корупција

Директорот на Централната банка на Словачка и член на Управниот одбор на Европска централна банка Петер Казимир е обвинет за корупција

Back to top button
Close
Close