Свет

Депортираните граѓани на Хаити од САД се плашат да се вратат во земјата

Семејствата мигранти испратени назад на Хаити од САД откако се обидоа да влезат во земјата од Мексико се гневни од однесувањето кон нив и се плашат да се вратат дома поради хаосот и насилството во нивната сиромашна земја.

Back to top button
Close
Close