Општински вестиСкопје

Дел од општина Чучер Сандево утре без струја

Без електрична енергија утре од 9:00 до 15:00 часот ќе бидат дел од корисниците од улицата „1“ во село Мирковци, дел од село Горно Оризари и населеното место Голиево, општина Чучер Сандево.

Back to top button
Close
Close