Општински вестиСкопје

Дел од корисниците на улица „Борис Трајковски“ без вода

Поради реконструкција на водоводна мрежа ф100мм на улица „Борис Трајковски“, без вода ќе бидат корисниците на дел од истата улица.

Back to top button
Close
Close