СветСвет.Слајдер

Дванаесет земји-членки на ЕУ против изградба на израелски станови во Западен Брег

Германија заедно со уште 11 земји-членки на Европска Унија денеска апелираше Израел да ја блокира одлуката за изградба на 3.000 станбени единици во Западен Брег

Back to top button
Close
Close