Дописници МКДЛокални избори 2021Политички партии

Дарко Блажески: Пет капитални проекти за Општина Јегуновце за следниот мандат

Кандидатот за градоначалник за Општина Јегуновце, Дарко Блажески на средбите со граѓаните и социјалните мрежи за следниот мандат ги претставува капиталните топ пет проекти за Општина Јегуновце. Фокусот ќе биде на нови реконструирани улици, локални регионани патни правци, фекални канализациски мрежи, нов мултимедијален културен центар, чиста вода за пиење во секое населено место, како и санација на коритото на реката Вардар.

Back to top button
Close
Close