СветСвет.Слајдер

Даночната служба на Австалија ќе ги проучи Пандорините документи

Даночната служба на Австралија (АТО) соопшти дека ќе ги анализира податоците од Пандорините документи и оти ќе ги идентификува сите можни австралиски врски

Back to top button
Close
Close