0_Магазин.ПорталСцена

Даниел Крејг: Немам ништо заедничко со Бонд

Даниел Крејг е целосно незаинтересиран за разните апликации и страници, како Инстаграм, Твитер и Фејсбук, па сега кога „се пензионира“ од улогата во агентот 007, нема да го минува времето сурфајќи.

Back to top button
Close
Close