КултураКултура.ПорталКултура.Слајдер

Групна изложбена поставка на „ПАТЕРН: Визуелни размисли за стереотипите“

Под слоганот „Затоа што вашата уметност припаѓа во галерија, а не на инстаграм!“ вечер во КСП Центар - Јадро „Скала магазин“ ќе ја одржи првата групна изложбена поставка на авторски дела во повеќе медиуми од визуелните уметности, на тема „ПАТЕРН: Визуелни размисли за стереотипите“, во организација на „Скала магазин“.

Back to top button
Close
Close